۳ پاسخ

سلام من دخترم تو سن پسر شما اینطوری بود بردم دکتر گفت عادی از شیش ماه درست میشه بعضی وقتا تا چهار پنج بیدار بود ولی الان دیگه پنج ماهش خدا رو شکر یازده دوازده میخوابه تا نه صبح شیر شبم نمیدم برا شمارم درست میشه چیز غیر عادی نیست

سلام عزیزم
مکان خواب روز و شبش رو تغییر بده،تو روز توی تخت یا گهواره ش یا جایی که شب میخوابه نخوابون
موقع خواب شب نور خونه کمتر باشه و ارومتر صحبت کنین که متوجه فرق شب و روز بشه
لالایی ام ارامش میده به بچه خیلی
من این کارهارو کردم پسرم ۱۰-۱۱هرشب میخوابه و صبح ۸بیداره همیشه

شبها وقت خواب نور راکم کن و محیطی آروم درست کن سعی کن استرس نداشته باشی روز خونه نور بیشتر و باهاش بازی کنید اما شب زیاد باهاش حرف نزنید و بازی نکنید تا یاد بگیر شب بخوابه