۵ پاسخ

عزیزم‌اول از همه به سیکل پریودت بستگی داره که چند روزه باشه دوما بستگی به این داره که چه زمانی لقاح صورت گرفته باشه ممکنه یه روز مونده به پریود بی بی چک جواب بده ممکنم هست یک هفته یا شایدم دوهفته بگذره که جواب بده پس همه ی اینا به اون دو موردی که گفتم بستگی داره

از تاریخ پریود باید بگذره یه چند روز

به بیبی چک اعتمادی نیس ، چون ممکنه زود بعد اخرین پریودی باردار نشده باشید مثل من .. ازمایش خون بهتره گلم

عزیزم‌
ی هفته بعد از موعد قاعدگی ..

عزیزم یه پنج شش روز بعداز موعد پریودیت بزن معلوم میشه.