۶ پاسخ

شاید رفلاکس داره دختر من از بدو تولد رفلاکس داشت سینه مو نگرفت شیر خشکی شد مثل پسر شما روشو برمیگردوند و جیغ و داد میکرد حتی یکبار هم سینه نگرفت

سعی کن شیر خودتو بدوش بهش بده ولی اگر بازم سیر نمیشه یا بی قراره از نان ۱ شروع کن اگر رفلاکس نداره و کولیکی هم نیست ولی باز هم به نظر من اول شیر خودت و اگر هم دسترسی به دکتر داری زیر نظر دکتر شیر خشک مناسب بده

گلم یه کمی باهاش مدارا کن خوب میشه گران نباش، حیف حتما شیر خودت بهش بده، فعلا شیشه بهش نده سینه ات ول می کنه

سلام عزیزم پسرگلت رفلاکس معده داره ببرش دکتر دخترمنم سه ماهو ۲۵روزشه تازه خوب شده

عزیزم گوشش درد نمیکنه؟ شاید گوش درد داره نمیتونه مک بزنه

من ببلاک کامفورت میدم‌ مزش نزدیک به شیر مادره