۴ پاسخ

عزیزم میتونی جغجغه رو آشنا کنی براش،من رو دسته ی کریر جغجغه هاشو آویزون کردم اوایل میزد بهشون میترسید،ولی حالا یاد گرفته باهاشون بازی میکنه،خیلی برای هوشیاری خوبه

لی لی حوضک کف دستش
. نشون دادن تصاویر سیاه و سفید تو اینترنت سرچ کنین یا کتابای نشر هدهد رو ببینین.
روبان رنگی یا براق بالای تخت یا کریرش نصب کنید
شعر بخونید
با صورتتون شکلک دربیارید کم کم آماده تقلید میشن
آروم آروم ورزش های بدنی بدید یا سرچ کنید یا کتاب مغز کودک نن زیر یک سال رو ببینید
دالی دالی رو کم کم شروع کنید

من براش شعر میخوندم چیزای رنگی نشونش میدادم و بالا سرش تکون میدادم خیلی می‌خندید و دست و پا میزد

سوال خوبیه برا منم بگین🥴