۱۱ پاسخ

عزیزم سزارین دوره درمان داره یعنی چی زود پاشم
هفت لایه شکمتو بریدن برای چی میخای زود پاشی
حداقل ده روز باید بخابی

ولی اگر بچه ت زردی نداره میتونی کاچی و چیزای گرم بخوری برای جوش خوردن زخم خوبه
البته مراعات کن بچه ت زردی نگیره خدایی نکرده
ولی عجله نکن برای بلندشدن خدایی نکرده بخیه هات باز میشه

من شنیدم سزارین باید راه بره ن بخابه

اتفاقا سعی کن زود پا نشی استراحت کن جراحی سنگین داشتی

عزیزم منم تازه چهلمم تموم شده سزارین کردم .سعی کن تو محیط خونه راه بری ولی اگه خسته شدی حتما دراز بکش و استراحت کن .بخیه هاتم هر روز با شامپو بچه پشور و با سشوار خشکش کن البته با فاصله .چیزای سنگین اصلا اصلا برندار بغیر از بچت .خودتم خسته نکن بگی اینکارو میکنم اونکارو میکنم خدایی نکرده بخیه هات باز بشن یا عفونت کنن کسی نیست بچتو نگه داره هم خودتم عذاب میبینی .بعد یه هفته بخیه هاتو درمیارن بازم مراعات کن چیز سنگین برنداری

عجله نکن بهتر استراحت کنی ، وقت برای بچه داری زیاده

عزیزم سزارین حداقل باید یک هفته بخوابی و دو سه ساعت یک بار پاشی و راه بری ده دقیقه و بیست دقیقه..و اصلا نباید بشینی..
و هر روز دوش آب گرم بگیری و بخیه هاتو با شامپو یا صابون بچه بشوری و بلافاصله که از حموم اومدی خودتو گرم بگیری و بخیه هاتو با سشوار ملایم خشک کنی عفونت نکنه و بعدش شالی چیزی ببندی روی شکمت همینقدر که گرم باشه نه اینکه محکم ببندی دردت بگیره..
اگه بخیه هات خنک بشه خیلی دردش بیشتر میشه..
حداقل یک هفته استراحت کن که بعدش کمر درد میشی..

عزیزم تا میتونی راه برو فعالیت داشته باش

هرچی بیشتر استراحت داشته باشین عوارض کمتری بعدا سراغتون میاد

سلام عزیزم خیلی از زخمت محافظت کن من شنیدم میگن عسل جای زخم رو زود خوب میکنه البته عسل اصل پیدا کن .و اینکه مرتب تمیز نگهش دار عفونت نکنه خشک نگهش دار و اینکه مجبوری استراحت کنی وگرنه اگه زود سرپا بشی امکان داره بخیه هات باز بشه .خیلی مراقب باش

چرا میخوایی سر پا بشی؟ باید به خاطر بخیه هات کم کم یک هفته استراحت کنی،نهایت کار کردن شما روزی ۱۰ دقیقه توی خونه اروم اروم راه برید همین
بخاطر بیحسی و جراحی بدنتون خالی میکنه وضعف میگیرید
فقط استراحت کنید کمش ۱۰ روز

راه برید خیلی و اینکه مرتب حموم کنید جای بخیه رو با شاممو بچه بشورید سشوار کنید ویتامین ث خییییلی مصرف کنید