۸ پاسخ

شش پیمانه و تاصب هیچی نمیخوره شیر شب قط کردم و نصغه شب اب میدم بهش
ینی شیشه رو سرشه خودش برمیداره اب میخوره

من یکماهی میشه که ۱۵۰ سیسی بهش میدم اونم فقط آخر شب چون غذا خیلی کم میخوره ،،ساعت ۳و ۴ بیدار میشه ۹۰ یا ۱۲۰ سیسی میدم دوباره ساعت ۸ صبح وعده بعدی را میخوره

سلام . من از دکتر پرسیدم گفت از ۱ سالگی به بعد حداکثر ۳ وعده حالا بستگی به بچه داره که هر وعده چند تا بخوره دختر من معمولا ۱۰۰ سی سی میخوره . ولی من الان ۱۶ ماهشه دیگه ۱ وعده میدم طول روز هم شیر پاستوریزه میدم. چون شیرخشکی که دختر من میخورد دیگه نیست . منم چند تا خریدم مدیریت میکنم تا ۱۸ ماهگی .

پسر من ازسی سی گذشته تاصبح یه فلاکس تمام میکنه تازه بازم کم میارم. میخوره باز می‌خوابه. کارم شده شیر درست کردن😥😥😥😥البته قبل خوابم غذا میخوره

الان ۱۸۰ تا خورد تا صب ک از خواب پاشه تقریبا ساعتای ۱۱ ۱۲ وهنوزم نخوابیده

7 سی سی فعلا خورده نخوابیده

الان ۱۲۰سی سی یه بارم ساعت ۳ونیم بعضی وقتهابیدارنمیشن اونم وعده دیگه هم ۷

سه سی سی الان ساعت چهار دوباره همین قدر