۴ پاسخ

پزشک که به من گفت هر کدام را راحت خورد بده
اگه مولتی می خوای بدی یا ویتو کید بده یا اینی که عکسش را می زارم الان
اگه سخت می خوره با یکم شیر یا اب سیب مخلوط کن یده

سلام عزیزم از دکترش بپرس ببین نظرش کدومه. میتونی آد بدی مولتی ندی هم میتونی مولتی بدی آد ندی

مولتی هم آ د داره...فک کنم مولتی بدی بهتره چون علاوه بر آ د زینک و ویتامین دیگه هم داره

آد واسه قبل شیش ماهگیه بعدش باید مولتی بده همه نوع مارکی بالا میاره فقط باید هرروز بدی که عادت کنه