۷ پاسخ

عزیزم برای بعد از سزارین باید کمپوت گلابی بخوری از همه بهتره اما میتونی کمپوت انجیر هم بخوری
اکثر بیمارستانها میگن کمپوت گلابی اولین خوردنیتون باشه
نسکافه ، قهوه و اینها هم خیلی برای از بین رفتن اثر داروی بیهوشی خوبه
از وقتی که میگن میتونی شروع به خوردن کنی خوبه که دو سه تا بسته با خودت داسته باشی بخوری که سر پا بشی

اصلا خود بیمارستان میگه
ب من ک گفتن کمپوت انجیر وگلابی بخورم با نسکافه
میگفتن نسکافه خوبه نمیدونم جرا منم میخوردم بهم میچشبید 😂😂

نسکافه. کمپوت گلابی سیب انجیر. آب‌نبات. بسکویت خرما. نبات.

کمپوت سیب. اناناس نخوریا شیر تند میکنه بدجور. نسکافه هم نخور چون. کافین داره

کافئین ک نخوری بهتره چون تپش قلب میگیری

نسکافه برا اینه اگه سزارین میشی زود سم مواد بیهوشی یا سر کننده ها لگاز بدنت خارج شه و سرحال شی

میگن بعد زایمان اولین چیزی که بخوری خرما باشع خیلی خوبه