۸ پاسخ

دختر منم‌تقریبا سبکه خوابش وقتی واسه زردی بستری بود بهم میگفتن شگنیمساعت یا شاید ۳ ساعت طول بکشه خوابش عمیق بشه وقتی مطمین شدی بذار زمین شاید بیشتر صبررکنی تا عمیقشه بهتر باشه

عزیزم موقعی ک خوابید بزار توگهواره یدونه هم ازلباسات ک ازتنت دراوردی و بزار بالا سرش بوی مادر و حس کنه فکرمیکنه شماپیشش خوابیدی و خوابش سنگین میشه من ک این کارومیکنم دخترم دوماهشه چندساعت حسابی میخوابه

سشوار بزار کنارت به محض اینکه بیدارمیشه گریه میکنه سشوارروشن کن دوباره خوابش میگیره من پسرمو اینجوری خواب میکنم

شاید سیر نمیشه کامل

منم هم مثل تو بودم بزور میخوابوندمش میزاشتمش گهواره یه ۱۰ دقه میخوابید بلند میشد یه چیزی هس بنام تحته اگه بشناسی از اونا بگیر زودی میخوابه

پس من جدیدا اینطوری شده بااینکه ۴۸ روزشه ولی بیداره براش اهنگ میزارم میخونمم هی صداش میکنم نگام کنه اسباب بازی صدادار میگیرم رو بروش ک بیدار بمونه خسته شد بخوابه همینم میشه

خب عزیزم خرگوش خوابه بزار خوابش عمیق بشه بعدش بزارش زمین عجله نکن

همدردیم.