۸ پاسخ

هفته پنجم وششم درد مثل پریودی منم داشتم ..فکر کنم طبیعی باشه .
استراحت کن فقط

سلام عزیز مبارک باشه درداتون اگه با خون و لکه نباشه طبیعیه حتما آزمایش بتا بدیدبعد با آزمایش برید پیش دکترتون

سلام مبارک باشه ❤🌹💙
دردی که بدون لک و خون باشه با استراحتم خوب شه طبیعیه تا اولشین مشکلی نداره

سلام عزیزم.اگه دیدی دردت زیاد شد و‌ادامه دار بود باید ب پزشک‌مراجعه کنی

منم هفته پنجم تازه دوروزه فهمیدم باردارم دردای خفیف پری دارم ولی فک کنم طبیعی باشه

عزیزم مبارک باشه
دکتر من گفت درد در بارداری طبیعی نیست و حتما باید سونو کرد و شیاف زد
ضرر نداره اگه مراجعه کنی به دکترت❤️🙏🏼
ولی نترس زود اقدام کنی همه چی حل میشه انشالله

مبارک باشه عزیزدلم بسلامتی.دردای پریودی تو هفته های اول طبیعیه مگه اینکه لکه بینی داشتی باشی

سلام عزیزم، تو این هفته طبیعیه، منم داشتم همش منتظر بودم پریود شم، ولی خداروشکر باردار بودم