۶ پاسخ

شاید گوشش درد می‌کنه اگه خیلی سبز رنگ باشه چند روز احتمال عفونت گوش داره ولی شایدبچه شما نباشه اینجوری

سرما خورده بایه دستمال روبخاری داغ کن چند بار بعد پهلوهاش وببند دختر منم همینطوری شده البته من الان اوردمش دکتر

سلام.غذای سبز نخوردی؟من عذای سبز میخورم مدفوع دخترم تا یکی دووهفته سبزه

سلام یا شکم درد داره یا دل و پهلوش سرد شده ...با حوله گرم دور شکمش رو ببند

نگران نباش عزیزم تا یه مدت اونطور میشه

میگن توی این حالت یا گوشش سرما خورده یا پهلوش ، یه کم گرم نگهش دار