۳ پاسخ

دکتربه پسرمن قطره پدی لاکت داده واسه کارکردن شکم.شمامیخواین ازداروخانه بپرسین اگر شماهم مجارهستین استفاده کنین.همینطور با گوش پاک کن یابادستتون روغن زیتون بزنین سَرمقعدشو تحریک کن شکمش کارکنه.وهمینطور دراز کشیده که هس پاهاشو بگیرین ازمُچ فشاربدین به داخل شکمش خیلی آروم شکمش شروع میکنه به کار کردن

خوشگلم کاملا طبیعی هستش چون بچه ها روده هاشون داره عادت میکنه اصلا چسزی براش استفاده نکنه باید زور بزنن‌که کاملا کار کنه من دکتر پسرم‌بهم‌گفت تا ۲ ماهگی همینه اصلا نگران نباش کاملا طبیعی هستش😍

بچه‌ای الانی همینن پسرمنم همینجوریه ولی من عادت نمیدم ب شیاف زورمیزنه بالاخره میاد