۴ پاسخ

احساس میکنم اگزما هست از صابون گلیسرینه بچه استفاده کنید برای شستنش کرم بچه حاوی اوسرین باشه

احتمالا به پوشکش حساسیت داره دختر منم همینجوری بود پوشکشو عوض کردم خوب شد

سلام فلوئو سینولون بزن ببین بهتر نمیشه من حتی واسه پوست خودمم گاهی وقتا میزنم خیلی تاثیر داره

سلام عزیز
به احتمال قوی اگزماهستش به خاطر حساسیت به مواد غذایی هستش که شما میخورین اگه که شیر خودتونو میخوره اگه هم شسر خشک میخوره از شیر خشک هستش اگه هم شروع کردین به غذای کمکی که از اون غذاس.صالح شیر خودنو میخوره و گاهی اوقات صورتش این مدلی میشه که یه پماد و یه کرم هست که دکترش براش تجویز کرده میمالم به صورتش خوب میشه