۵ پاسخ

عزیزم نهایتا تا چهار ماهگیشون تموم میشه دیگه ایشالا اخراشه

دکترنبردین؟لبنیات اصلا نبایدبخورید.بایدبچه رو توسطح شیب دارخوابوندش.به چپدراست بخوابونید.کولیکز که برای کولیک ربطی به رفلاکس نداره.برای اونم پیاز کاهو.حبوبات خیس نخورده نبایدبخورید

خیلی چیزا رو نباید بخوری برو توی پروفایل من قسمت سوالام توی یکی از سوالام عکس گذاشتم که چیا نباید بخوریم

عزیزم من پسرم رفلاکس پنهان داش دکترش بهش بی بی کر داد عالی بود خوب خوب شد من دیگه بهش ندادم متاسفانه رفلاکسش شدید شد☹☹دوستام کولیکیز میدادن اصن راضی نبودن.بی بی کر عالیه

اگه خیلی خوب رعایت کنی تا ۷.۸ماهگی