۶ پاسخ

سلام عزیزم من دخترم ۳۱ عفته با وزن ۱۸۰۰ بدنیا امد دکترش براش شیر خشک pre aptamil رو داد، آپتامیل چند مدل داره، اول پره رو داد تا وزنش بیاد بالا بعد باز عوضش کرد

فقط طبق نظر پزشک شیرخشک بچتو انتخاب کن.اشتباه منو تکرار نکن.اینجا به من یه چیزی معرفی کردن که اصلا به بچم نساخت وآخرسر بردمش دکتر وببلاک رو معرفی کرد که خیلی به بچم میسازه

من اپتامیل میدم دکترم گفت نزدیکترین شیر به شیر مادره..شیر نان هم اگه ب بچتون بسازه وزن دهیش عالیه

من مارک نان دادم .خیلی عالی.آبتامیل وببلاک دادم خیلی نفخ میکرد.نان عالی

من ببلاک میدم

سلام این سوال منم هستم ازداروخانه سوال کنید