۸ پاسخ

سلام بچه منم داشت خداروشکر خوب شد با عرق کاسنی و گل ختمی وگل بنفشه حمامش میکردم خودمم عرق کاسنی و شاتره میخوردم ولی من اخرش یه دکتر بردم بهش قطره بیلی ناستر داد خیلی خوب بود

لیمو شیرین هم‌خوبه بخوری
با عرق شاطره و پنبه شکم و صورتشو بشور
خیلی گرم نگهش ندار

عزیزم ترنجبین رو اخر شب دم کن هم خودت بخور هم چند قطره به بچه تون بدید
عالیه و بچه هم راحت میخوابه
عناب هم معجزه میکنه
خودتون بخورید روی شیرتون تاثیر میزاره
شیرخشت هم میگن خوبه
ولی عناب و ترنجبین عالی اند
پسر منم بدون دستگاه با همینا خوب شد

منم دخترم داشت دکتر گفت لیموشیرین خیلی خوبه و مرتب باید شیرش بدی

هر یک ساعت یه بار شیر بده بهش . قطره بیای ناستر هم خیلی موثره

پر من چهلشم گذشت هنوز زردی داشت بعد از اون دکتر بهم قرص داد با شیر قاطی کردم دادم خوب شد.فک نمیکنم تغذیه خودت تاثیر داشته باشه الان برای زردیش.فقط زیاد نپوشونش از دستگاه زیاد بیرونش نیار

عزیزم زردی بعد از یک ماه کم کم از بین میره

شیرخشت بده بهش.بزن گوگل میاره برات