سلام مامانا قطره پدی لاکت برای رفلاکس هم هست

۵ پاسخ

قطره پدی لاکـت حاوی مقادیر بالایی از مفیدترین و شناخته شده ترین انواع پروبیوتیک ویژه کودکان بوده و در پیشگیری و درمان اسهال ( ضد اسهال )، درمان یبوست ( ضد یبوست )، درمان نفخ، درمان کولیک و درمان ریفلاکس نوزادان و کودکان مصرف می گرد

آره عزیزم برای رفلاکس هم کمک کننده اس اما درمان نمیکنه

ن عزیزم پدی لاکت برای نفخ و اسهال و یبوسته؛کپسول امپرازول عبیدی بگیرداخل هرکپسول بیشتر۱۰۰دونه هست بشمار۳۰تاشب ۳۰تاروزبریزتوقاشق شیرهم بریزروش بده بخوره

بله عالیه خیلی خوبه

بله, ولی قطره بی بی کر هم برای رفلاکس خوبه