۳ پاسخ

عزیزم الان که فولیک اسید میخوری نیازی به کندر نیس چون باعث بیش فعالی و خدای نکرده باعث لب شکری شدنه بچه میشه ولی زمان مصرفش تو کتابها ماه سوم هست نه قبل نه بعدش اونم هرصبح تا سال اندازه یه عدس

سه ماه اول،اگه بتونین مثل ادامس بجوین بهتره نتونستین مثل قرص بخور

سلام عزیزم کندر در زمان قدیم وقتی اسید فولیک استفاده نمیشد به جای اون مصرف میکردن الان وقتی از قبل و در سه ماه اول اسید فولیک مصرف میکنی دیگه کندر نیازی نیست و ممکنه حتی باعث پیش فعالی بچه
بشه.