۷ پاسخ

شبا بده خوابش کن بزار دهنش اگ رفلاکس نداشته باشه احتمالا از اینک شیشه بهش دادی چاره ای نیس شیر خشک بدی از شیر نداشتی بچه گرسنه نمونه

منم فکر میکردم شیرم کمه اما دکتر گفت وقتی بچه ات وزن میگیره و روزی ۶بار ادرار کنه مدفوعم اگه نفخ اینا نداشته باشه روزی سه چهار بار بکنه ینی شیرت خوبه اما واسه زیاد شدن شیرت آب هویج و آبگوشت و سیرابی ماکارانی سیب زمینی کله پاچه انجیر (شیر اگه بچه ات رفلاکس نداره) بخور ..دمنوش رازیانه هم خوبه..شیرافزا هم از داروخونه بگیر
شیشه نده اگه شیشه و شیرخشک بدی دیگه اصلا سینه تو نمیگیره..شیرتو بدوش لا قطره چکان بده..میتونی پستونک بدی و آروم از دهنش دربیاری و سینه تو بذاری دهنش هرچقدر بیشتر سینه تو میک بزنه شیر بیشتر ترشح میشه..از همه مهمتر روحیه ته اگه خودت بگی شیر ندارم شیرت کم میشه..تجربه دارم میگم حرف اینور و اونور گوش نکن ک میگن شیرت کمه..راستی شایدم پیازی چیزی خوردی ک شیرت طعمش عوض شده
بعدشم شاید دختر نازت رفلاکس داره ک شیر نمیخوره ببین علایم رفلاکس داره ببر دکتر

منم مشکل شمارو دارم تاحالا دخترم رو پیش یه دکتر نادون میبردم و دوماهه هرچی بهش میگفتم دخترم رفلاکس پنهان داره تمام علائمش رو داره زیر بار نمیرفت دکترتش رو عوض کردم گفت درسته رفلاکس داره و بهش دارو داد و تشخیص داد باید غذای کمکی شروع کنم.دخترم دوماهه فقط ۷۰۰ گرم وزن گرفته یه سریا از دکتر بودن فقط اسمش رو یدک میکشن با نادونیش هم دخترم اذیت شده و هم من.حتتتما دخترت رو ببر پیش یه پزشک کاربلد

من بهت کمک میکنم منم راه تو رو رفتم با با دکترای احمق و کودن ک هیچی حالیشون نبود چهار ماه بچمو از این دکتر ب اون دکتر ببر تهران پیش دکتر بهزاد مقدادی یا کرج پیش فیروز آبادی دختر نشین بچه بدتر میشه خودت زجر میکشی من راه تورو رفتم

چرا سینه نمیگیره بهش شیشه دادی

مایعات گرم مثل چای و شیر گرم و دمنوش های مفید برای شیر و غذاهایی مثل سوپ و ابگوشت و اب قلم و اب کله پاچه زیاد مصرف کن،آب هویج تا میتونی بخور،باید غذات زیاد باشه تا شیرتم کم کم بیشتر بشه صبر و حوصله میخواد

عزیزم بایدبچه خودش مک بزنه که شیرشمازیادبشه