۴ پاسخ

سلام عزیزم تو قران گفته دوسال کامل باید شیر بدیم نگفته که برا دندونا بده حالا ما مگه قطر اهن نمیدیم اونم دوندونارو داغون میکنه وپوسیده اول واخرش این دندونا میفتن چطور دلتون میاد به بچتون شیرندین وقتی که شب بیدار میشه.
حتما قبل خواب به بچتون غذا میدین تا گرسنش نشه بیدار بشه واسه همینه سنگینه شب خواب خوب نداره اصلا برا بچه قبل خواب غذا خوب نیست حتما از دکتر بپرسین

سلام تا یک سالگی اولویت با شیره یعنی هر زمان بچه شیر خواست باید بهش بدی کی گفته شیر برا دندون بده

شبا قيل خواب يك شام سنگين بهش بدين و حسابي باهاش بازي كنيد
يچيزي دور بزاريد بره برداره خسته شه خوب بخوابه
هرساعتي خوابه شيشه مثلا اگر ٩ شبه از ساعت ٦ نزار بخوابه و بازيش بده

عزیزم بچه منم همینه
هیچ کاریش نمیشه کرد