۳ پاسخ

دلشو ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت پاشو جمع کن تو شکمش و باز کن چندبار درروز کمک میکنه گازها خارج بشه

سلام پسر من دوماهشه بازم این زور زدن داره تا سیستم گوارششون تکمیل نشه همینطورین

بچه ها همشون اينطورين معمولا زير يك ماه چيزي نميدن ولي دكتر به پسر من دايمتيكون داد يكم بهتر شد بعدم كوليكز دادم
اگر بچه ات به گرمي حساس نباشه خودت نبات و عزق نعنا بخور بره توو شيرت