۳ پاسخ

منم دقیقا همین جوری بودم درست میشه چند روز دیگه همش به خاطر تغییر هورموناست. فقط سعی کن مایعات زیاد بخوری که شیرت کم نشه من رعایت نکردم درعرض ۵ روز ۷کیلو کم کردم. شیرمم خیللی کم شد.

منم الان ۲۰روزه اینجورم نمیدونم چیکار کنم الان هنوز شامم نخوردم شیرم که میدم چشام سیاهی میره فردا صبح باید برم برا آزمایش تیروئید ممکنه از اون باشه که قرص نمی خورم

منم همین جوری ام ب زور شوهرم دولقمه غذا میخورم