۳ پاسخ

خب عزیزم زود نیست ازشیر بگیری؟ اگه هم میخوای این کارو کنی اول ازبیشتر شروع کن به مرور یواش یواش کم کن تاآخر دیگه نمیخوره. شبا آب جوشیده خنک شده هم بده بخوره

وای ماله توشیشه شیرمیخوره ماله من که نگوشیرخودمومیخوره اذیت می‌کنه شب موقع خواب والامنم نمی‌دونم چکارکنم. منتظرعیدم ازشیربگیرمش

عزیزم مراحل داره،باید کم کم بگیری،مثلا اگر باراول سه پیمونه میدی یک هفته بکنی دو پیمونه هفته بعد یک پیمونه،تا کم کم بتونی باراولو قطع کنی،بعد بری سراغ بار دوم به همین صورت،البته قبل خواب شکمشو سیر کن.پودر بادوم وگردو بده.یچی که سیر باشه با قوت.شیششو آب کن گاهی آب بده تشنگیش حل شه.خلاصه کم کم.یکدفعه نمیشا