۴ پاسخ

رعایت غذایی هم باید حتما انجام بدین من به دخترم کلوکیز میدادم خوب بود ولی همه غذاهایی که اذیتش میکرد رو هم حذف کرده بودم الان بعد از دو ماه خوب شده

همین مشکلم من دادم اهورا نی نی دایمیتکون.کولیک ایز گرمیچر خارجی حتی اینفاکول بی فایده اس فقط دکتر یک چهارم قرص فاموتدین۲۰ رو گفته هر ۱۲ ساعت تو اب حل کنم بهش بدم این یکم موثرتر بوده

سلام منم ب بچم کلوکیز میدادم فرقی نکرد بردم دکتر اهورا نی نی داد. بهش دادم خیلی زود خوب شد

پسر من دامیتیکون میخوره اسهال میشه.من گرمیچر خارجی میدم اما ب نظرم خیلی آروم نمیشه