۱۰ پاسخ

من از چهارماهگی شروع کردم خداروشکر مشکلی نداشت و تا الان غذا میخوره غقط اگ میخ.ای بدی ماه چهار فقط فرنی بده

اگر وزن گیریش خوبه و رفلاکس نداره بزار شش ماهش کامل بشه بعد شروع کن

سلام
فکرمیکنم زوده. پسر من پنج ماه و بیست روزشه دکتر گفته الان شروع کنم.

سلام عزیزم اگه مشکل وزنی نداره و دکتر نگفته شش ماهش تموم شد شروع کن

عزیزم حالا زوده منم زود شروع کردم بردمش دکتر معدش به هم ریخته بود دکتر میگفت نباید حالا بهش چیزی میدادی تا اخر پنج ماهگی

سلام عزیزم من دکتر پسرم گف ۴ماه غذاشو شروع کن ...گفت تحقیقاتی ک انجام شده متوجه شدن بچه هایی ک از ۴ماهگی غذاخوردن و شروع کردن دستگاه گوارش بهتری نسبت به ۶ ماهگی داشتن...من فرنی و پوره های سبزیجات مثل کدو سیب زمینی هویچ..حریره بادام..لعاب برنج ...پوره میوه ...رو براش شروع کردم از ۴

سلام دوست عزیز، من برای کودکانم از ۴ماهگی شروع کردم به دادن لعاب برنج البته از خیلی کم،و تاالان مشکلی نداشتن،
البته دکتر که بردم چون کودکم مشکل وزن گیری نداشت گفت از پایان ۶ماهگی شروع کن به غذای کمکی مثلا فرنی با اب یا شیر خودت درست کن بهش بده...

به نظرم تا ۶ ماهگی صبر کن، ضرری ندارند
وای اگه بچه ات وزن گیریش خوب نیست با نظر دکتر شروع کن

زوده.

من پسرم چند روز دیگه شش ماهش تموم میشه بهش چیزی نمیدم جز شیر خودم با مولتی ویتامین.چطوری اینقدر زود میخوای بهش غذا بدی.به نظرم خیلی زوده