۴ پاسخ

منم سه قلو داشتم سرکلاژ کردم فقط باید استراحت کنین برای زایمان زود رسم دکتر بهتون آمپول میده که ریه بچه ها برسه من هفته 34 زایمان کردم خداروشکر همچیشون خوب بود الانم 6 سالشونه خیلی شیطونن ان شالله به سلامتی بگذرونین و زایمان کنید

سرویکست چند بود عزیزم؟؟؟ سرکلاژ ک باید کمتر استرس داشته باشی دیگ

عزیزم نگران نباش،توکل بخدا،هرچی خدا بخواد همون میشه،دکترت خطری حس کنه بهت امپول میده

عزیزم باید مدام در حال استراحت باشی. اصلا اصلا کار نکن. خم نشو. چیزی بلند نکن. مدام دراز بکش. توکل به خدا