۱۳ پاسخ

دمای خونت متعادل نگه دار روی ۲۵_۲۶ مراقب باش وقتی در باز میسه سردی بهش نخوره من همینکار میکنم و ی رکابی نازک با ی لباس آستین دار تنش میکنم بدون کلاه و جوراب ،کلاه و جوراب ک برا توخونه نیست برای بیرونه

بستگی داره اگه گرمایی هس زیاد لباس تنش نکن اذیت میشه دختر من گرمایی هس فقط یه لباس استین دار وشلوار تنش میکنم

من فقط یع زیردکمه استین کوتاه😐

من یه زیردکمه یارکابی اززیرمیپوشونم ک پهلوهاش همیشه گرم باشه یه آستین بلندوشلوارم ازروش همین

تا بیست تا عطسه و تک سرفه طبیعی سرما بخوره بینیش اول میگیره

من یه شلوار یه آستین حلقه ای و یه آستین بلند و کلاه همین

شیر خودتو بکن تو پیاز ک خالیش کردی
بزار روی بخار کتری گرم بشه با قطره چکان بده بهش بخوره 💞

سلام گلم دمای خونتون ۲۶ درجه باشه کلاه تا چهلم ببند لباس هم زیاد زیاددتنش نکن چون اگه گرمش بشه باعث میشه زردی بگیره

خونه اگر گرمه یه لابه بموشون.من یه دونه استین بلند میپوشونم با شلوار.اگر هوا گرم باسه تیشرت میموشونم.حتنا ریفلاکس داره.دختر منم ریفلاکس داره سرفه میکنه

هرچی خودتون میپوشین یک
لباس بیشتر تن بچتون کنین🌸

از لباسای خودتون یک لایه بیشتر تنش کنی کافیه، کلاه هم تا چهل روزگی سرش باشه بهتره ،چون از سر زودی سرما میخورن

عزیزم بستگی به گرمای خونه داره اینکه پکیج هست یا بخاری.منکه رفتم دکتر گفت هرچی خودت میپوشی یکی بیشترو تن بچه کن دمای اتاق بچه باید ۲۷ باشه فکر کنم.ولی سرفه واس نوزاد خوب نیست ببرش دکتر

سلام به من تو بیمارستان گفتن فقط یه لباس بیشتر از خودت بپوشون. تو خونه کلاه و جوراب هم نمیپوشم.خونه هم دماش معمولیه