۳ پاسخ

بالا آوردن یعنی اوق بزنه حالت پرتابی داسته باشه و اگر اینطوریه باید بری حتما دکتر ولی اگر از دهنش میریزه که عادیه شما باید بعد از شیر حوردن خیلی خوب بادگلوشو بگیری بیست دقیقه تا نیم ساعت هم بزاری رو دوشت بمونه بعد دفعاتش خیلی کمتر میشه این بیرون ریختن و پنیره کردن زیادی شیر که کودک میده بیرون ولی اگر اون روشی که گفتم انجام بدی خیلی کمتر میشه

بله برا وزن گیریه نوزاده مشکل نداره

سلام
پسر من خیلی بالا میاره در روز،دیگه حسابش از دستم درمیره ولی دکتر گفته تا زمانیکه خوب وزن گیری کنه اشکال نداره.