۱۰ پاسخ

عزیزم به میزانی که نی نیتون سیر بشه و خودش رها کنه بهش شیر بدین اندازه ی روی قوطی میانگین شیر برای کلیه نوزاداس که مثل هممون اشتهاها متفاوته

سلام خوبي عزیزم دختر منم همینطور مدام شیر میخورد ولی اذیتش نمیکرد

پسر من ۲۵ روزشه تازه زودم به دنیا اومد دکترش گفت وقتی با ۶۰ تا سیر نمیشه بکنش ۹۰ تا،تازه گفت اگه بعد ۷-۸ روز که ۹۰ تارو خوردو بازم سیر نمیشد بکنش ۱۲۰ تا،البته پسر من دو بار تو روز شیر خشک میخوره بقیش شیر خودمو میخوره

حتما نميكنه كه ميخواد بخوره . نميشه كه بچه رو گشنگي داد

پسرمنم با ۶۰ تا سیر نمیشه عزیزم ازهمون اول دکتر گفت مشکلی نداره بده

نوش جانش خدا حفظ اش کنه اگه پاسخم خوبه بله را بزنید

بده بخوره سیر بشه خودش دیگه نمیخوره و شیشه رو ول میکنه

پسر منم اینجوریه بده بهش میخواد دیگه اضافشو بالا میاره

الان ک‌ ۹۰ تا میدم سیر میشه

تاجایی ک۶ من میدونم هفتهدسوم چارم ۱۲۰ میل هروعده بایدبخورن