۹ پاسخ

توي غذاش كره و روغن زيتون بريز مخصوصا روغن زيتون

خاکشیرنبات با ابجوش خیلی خوبه.کدو سبزم خوبه.شکمش و دورنافشم با روعن بادوم تلخ چرب کنین.اگه روعن زیتون میخوره تا ۶قاشق چایخوری درروز مشکل نداره بخوره اینو دکتر برا پسرم گف ولی پسرمن نمیخوره روعن زیتون. توغذاهاش کره هم بندازین.اگرم ازداروخونه میخاین داروبگیرین شربت لاکتولوز دکتربرا پسرمن داد خیلی خوب بود بخوره هنو ۲۴ساعت نشده کارمیکنه و تا۳روز راحت شکمش کارمیکنه

من ترنجبین دادم
الانم گلابی میدم بهش

تو غذاهاش کره یا روغن زیتون بریز...

سعی کن غذاهاشو یکم رقیق و آبکی بدید موز هم زیاد ندید مایعات زیاد بخوره

تو غذا ش روغن زیتون بریز یا کره . آلو خورشتی خوبه . بعد گاهی اوقات دور باسنش یکم چرب کن با دستت .من خودم روغن بچه رو باسنش یکم میریزم پوشک میکنم گاهی اوقات

گلاب بده با دو سه قاشق مرباخوری

پوره گلابی
آلوبخارا رو براش بپز توغذاش بریز

سلام پودر پیدرولاکس خیلی عالی برا دختر من که جواب داد