۱۱ پاسخ

دکتر به من گفت اصلا پودربچه استفاده نکن
خوب نیست مخصوصا برا دخترا

سلام پماد زینک اکساید بزن اگه کالاندولا اثر نکرده

سلام عززیزم پای دخترتون خوب شد ؟؟ چی استفاده کردید دختر منم اینجوریع

سلام عززیزم دختر منم اینجوری اخرش چی تاثیر گذاشته ؟؟

عزیزم از کرم سودوکرم استفاده کن خیلی عالیه فقط مراقب باش به بدنش نره

عزیزم از وازلین ژله ای وی کر استفاده کن عالیه اگه جواب نگرفتی اکسید دوزنگ یا کرم c.zشرکت سی گل برای سوختگی و ترمیم کننده اداراره

سلام عزیزم کالاندولاروباتریامسینولون ان ان ترکیب کن بزن

سلام عزیزم فقط فقط روغن نباتی استفاده کن واقعا جواب میده،خودم همه ی پماد ها همه ی چیز ها رو امتحان کردم فقط روغن نباتی جواب داد واقعا عالیه

من گلاب زدم معجزه شد بعدش کرم زینک اوکساید ایروکس نوزاد ایرانی هست به نظرم شما هم امتحان کن بخصوص گلاب رو

دختر منم اینطوری بود کرم آردن زدم خوب شد.همه ترکیبات رو هم داره

عزیزم فقط فقط سودوکرم خوبش میکنه