۶ پاسخ

سلام عزیزم حداقل باید ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتا باشی صبح ک رفتی آزمایشگاه یه آزمایش خون با ادرار ازت میگیرن بعد آزمایش بهت محلول گلوکز رو میدن میخوری میری خونه بعد یساعت میری دوباره آزمایشگاه ازت خون میگیرن دوباره میری خونه یساعت بعد دوباره میری آزمایشگاه دوباره خون میدی ،،اینم از آزمایش سه مرحله ایی ،،اگه نمیتونی محلول رو بخوری بو نکش دماغتو بگیر یدفه قورت بده چون شیرینیش خیلی زیاده ناشتا هم‌هستی دلتو میزنه

۸ تا ۱۰ ساعت باید ناشتا باشی
یه خون ناشتا با یه ادرار میگیرن
بعد یه پودر حل شده تو آب و میدن بخوری
برای بعضیا ۴ بار بعدش به فاصله یه ساعت یه بار خون میگیرن برای بعضیا هم ۳ بار
بستگی داره دکترت همراهش آزمایش دیگه ای هم نوشته باشه یا نه

سلام من امروز رفتم ناشتا اول صب یه آزمایش خون ازم گرفت بعد ادرار بعد یه پودر دادن خوردم گفت یه ساعت دیگه بیا البته من یه ساعت 20دقیقه دیگه رفتم تا رسیدم دور شد داد زد گفت 20دقیقه تاخیر داشتی تو آزمایشت تأثیر میذاره بعد دوباره خون کشید و گفت برو خونه

سلام خانم باردار بايد هشت ساعت ناشتا باشه، تو ازمايشگاه اول يه ازمايش خون ميگيرن بعد يه ليوان محلول گلوكز كه طعم قرص جوشان ميده ميخورين و يكساعت بعد باز يه ازمايش خون ديگه ميدين و باز همون محلول رو ميخورين و يكساعت بعد باز ازمايش خون و تمام. فقط صبح زود بريد مثلا ٦:٣٠ يا ٧ كه زود تموم شه بتونين صبحانه بخورين.

شامتو بخور فقط ناشتا برو ازمایش ساعت ۷برو چون تاساعت۱۰طول میکشه

هشت تا ده ساعت به من گفته ناشتا باش
هنوز نرفتم البته