۶ پاسخ

عزیزم رفلاکسیا زودتر شروع میکنن...فقط از فرنی شروع نکن ک خیلی سنگینه و یبوست میاره...دکتر ب من گفت از پوره بخارپز یا آب پز شده میوه ها سبزیجات شروع کنم....من دو روز پشت هم از هر چی میدم...مثلا دو روز پشت هم هویج دو روز پشت هم گلابی پخته پوره شده چون اگه بچه حساسیت ب چیزی داره خودشو نشون بده...شکر نبات عسل و نمک و ادویه هم سمه قبل یسالگی نریز تو غذاش...

سلام گلم....داخل کارت واکسنشون نوشته که از شش ماه واز فرنی با حریره بادام شروع کنی...ولی بعضیا از چهار ماه پوره میوه با سرلاک هم میدن

منم برای دخترم از چهارماهگی شروع کردم چون رفلاکس داشت
با پوره سیب زمین-هویج-کدو حلوائی-پوره میوه
به دستور پزشکش البته

من پنج ماه و ده روز شروع کردم اول هم بهش حریره بادام دادم

بچه اگه رفلاکسی باشه بهتره غذای جامد رو از ۴ماهگی شروع کنه
ولی اگه خوب وزن میگیره و مشکلی نداره از ۶ماهگی
اولش با فرنی آرد برنج و لعاب برنج شروع کن

چون دخترم رفلاکس داشت از چهارماه و نیم دکتر گفت شروع کن و از فرنی شروع کردم