کسی بوده به بچش مولتی وآهن نداده باشه؟

۵ پاسخ

من در کنار قطره بهش ۴ شیره هم میدم دکتر گفت اصلا این خوراکیا جایگزین قطرش نمیشه باید حتما تا دوسال بخوره مخصوصا برای دختر بچه ها

من نمیدم آخه هر کاری میکردم نمیخورد تو داروخانه ها هم خیلی گرون بود تا یک سالگی بهش دادم بعدش هم بخاطر وضعیت بد مالیمون مجبور بودم دیگه نخرم اما مال بهداشت رو نمیخوره بجاش غذای خونگی بهش میدم که حاوی آهن و ویتامین باشه

اون مادر دیگه باید خیلی بی خیال بچه باشه نخواد اینارو بده . به خاطر سلامتی بچه ات باید بدی

من دفع اهن داشت اهن نمیدم چند ماهه .اهنش بالا بود . مولتیم ندادم همه چیش عالی بود الهی شکر حالا مجدد مولتی شروع کردم 😍البته آراد از ۴ ماهگی غذا خورده مقوی هستن

دکتر پسر من سه ماه پیش قطع کرد گفت دیگه لازم نیست.
بردمش پیش دکتر دیگه اش (تحت نظر دو تا پزشکه)هفته ی گذشته
براش آهن سیدرال و قطره ی ویتامین دی تجویز کرد.
گفت جذب اهنش کمه لازم داره.
البته قطع کردن و دوباره تجویز کردن هر دو پزشک از روی آزمایش خون پسرم بود.