۱۷ پاسخ

سزارین عالیه
اگه آستانه تحمل دردت پایینه سزارین انتخاب کن

من چون آدم ریسک پذیری نیستم برگردم عقب بازم میرم سزارین
ولی اگه ترسو نبودم و نمیترسیدم بلایی سر بچه بیاد میرفتم طبیعی البته با ورزش و کلاس و کلی آمادگی

من که هردو زایمانم سزارین بود و راضیم.من با اینکه هردوتاشم بی حسی بود نه سردرد داشتم نه کمردرد.اگه به عقب برگردم بازم سزارین میکنم.

جراحا باهم فرق دارن بدنا باهم متفاوته شرایطا یکی نیس واصلانمیشه گف،خیلیا ازطبیعی راضین خیلیام ناراضی
من خودم فشاربالابودم سزارین کردم الان که دوماهوخورده ای گزشته فعلا ک راضیم وازاول سزارین دوس داشتم حالاتابعدچی بشه نمیدونم

من طبیعی زایمان کردم وبااینکه بهم آمپول فشارم زدن همش چندساعت دردبود،بعدش ازفرداش کاملا حالم خوب بود..البته قبلا کلاسای آمادگی رفتم و ورزش وپیاده روی میکردم

منم سزارين كردم بارم برگردم عقب سزارين انجام ميدم

نه تا الان ک عوارضی نداشته برام خیلی راضی بودم اگه برگردم عقب بازم سزارینو انتخاب میکنم

من اختیاری بودم.خیلی راضی هستم.فقط دو روز اول راه رفتن برام سخت بود بعدش درد داشتم ولی قابل تحمل بود

من سزارین کردم ولی اجباری و اورژانسی. یکم برام شکم مونده واینکه نمیتونم بچه بغل کنم چون کمردرد میشم اگه ب عقب برگردم انتخابم سزارین چون یکم درد طبیعی کشیدم نتونستم تحمل کنم چ برسه درد اصلی. درکل راضیم از سزارین

ببین بستگی به شرایط بدنی هر فردی داره برای بعضیهاخیلی بعدش سخت میگذره وتامدتهابعدش هم هنوز درد وعوارضش دارن بعضیها مثل جاری من بعدده روزخیلی راحت سرپا شدامامن هم اگه میتونستم استراحت خوب وکافی داشته باشم ممکن بودبگم راضی بودم ولی چون دخترم زردی آوردباهاش بیمارستان موندم که خوب نتونستم استراحت کنم و کمی طول کشیدتاخوب شدم

منکه خیلی راضی ام عالی بود خداروشکر اره اگه برگردم به قبل بازم سزارین رو انتخاب میکردم

من‌راضی بودم ، بازم برم عقب فکر کنمکسزارین و انتخاب کنم‌. فقط یه ایراد داره اونم اینکه چرک خشک کن که میخوری شیرت رو کم‌میکنه و باع میشه سخت بیاد .

سلام‌نه اصن خوب نیست پدرم در اومد تازه شخصی بود بیمارستان دکتر خودم اومد بعدش داغون شدم بچه نمتونم بغل کنم

من اختیاری انجام دادم عالیه اصلا عوارضی نداره

من اختیاری نبود اورژانسی بود بچم داشت خفه میشد اگه صدبارم برگردم سزارینو انتخاب میکنم طبعی واقعابده وسخت

من خیلی راضی هستم تاالانم عوارضی نداشتم بله صدرصد سزارینوانتخاب میکنم

اره سزارین خوبه.دردطبیعی وحشتناکه