۱۰ پاسخ

سعی کن یه مدت نشاسته مثل برنج وماکارونی نخوری مایعات زیاد بخور اب زیاد بخور مادر شیرده باید روزی ۱۰ لیوان اب بخوره هویج پخته بخور خاک شیر با اب داغم بازمیکنه

ترنجبین عاااالیه...یه قاشق سرپر ترنجبین بریز داخل یه لیوان آبجوش،خوب هم بزن،حل ک شد از صافی رد کن و بخور

سلام روزانه8لیوان آب و مایعات فراوان وسبزی

میوه بخور ، آلو ،آب خیییلی بخور ، کیوی،لواشک

شکمتوباروغن زیتون چرب کن ومایاژبده اب سیب طبیعی واب هویج

عزیزم یکم گل بریز رو ماست بخور وبا یکم کره خودتو بردار تا بتونی بری بیرون منظورم اینه که ی کم کره بذار مقعدت

روی برنج و ماکارونی روغن زیتون فراوان بریزید.
الان هم باروغن زیتون دور ناف خلاف جهت ساعت ماساژ بدید و مقعد هم چرب کنید

عزیز غذای آبکی زیاد بخور انجیر تو شیر بجوشون بخور عالیه

منم مثل شما بودم الان هر روز گل محمدی دم میکنم میخورم خییلی خوبه حتما امتحانش کن

اوتمیل بخور جو دو سر مخصوصا صبحونه