۱۲ پاسخ

من ازاولای بارداری چون بچم پایین بودخیلی اذیت میشدم اصلانمیتونستم خم و راست بشم نشسته میخوندم الانم‌ک دیگه اصلانمیتونم نشسته میخونم ولی اصلاب دلم نمیشینه ولی خوب مجبوریم دیگه

منکه ازماه چهارم روصندلی میخونم باعذاب وجدان ولی چاره ای نیست نمازاولمو میخوندم نمازدوم کم میاوردم دیگه همه رو نشسته میخونم

بارداری قبلی تا ۳۸ هفته ایستاده میخوندم ولی الان چون بچه کوچیک هم دارم بیشتر از روی خستگی نشسته میخونم

منکه هنوزم عادی میخونم

سلام من که همه رو ،رو صندلی میشینم و مهرمم رو رو صندلی میزارم و نشسته میخونم.چون خودم اضافه وزن دارم به شکمم فشار میاد بلند شدن و نشستن

منم بعضی وقتا رو زمین بعضی وقتام بالا رو صندلی

من از هفته 30 نشسته روی میز و صندلی میخونم واقعا سخته خم وراست شدن برام هروقت رکوع و سجده میرفتم نفسم میگرفت و همینطور اشک از چشمام جاری میشد و به شکمم فشار میاورد عذاب وجدان نداره نمیتونیم بخونیم بعدشم کسایی که نمیخونن عذاب وجدان باید بگیرن خود خدا گفته منا یاد کنید چه نشسته چه خوابیده

من که عادی میخونم برام سخت نیست

عزیزم هر چیزی که واسه خودتو نی نی مضره یا در توانت نیست خدام راضی نیست تو انجامش بدی قطعا
عذاب وجدان نداره
واسه منم دعا کن 😍

واى چه حرفيه😯من از پنج ماهگى نشسته مى خونم چون كمردرد شديدى داشتم .بايد مراقب باشى اين هفته هاى اخر يه وقت كيسه ابت پاره نشه و فشار شكمت نياد

هر طوووور که راحتی‌ بخون عزیزم...
با هر حالتی که راحتی بخون‌گلم...

من از آخرای ۵ماه نشسته نماز میخونم.خدایی نکرده تارک الصلاه نیستیم به خاطر شرایط مجبوریم نشسته بخونیم انشاالله خداهم قبول میکنه