۷ پاسخ

سلام بچه منم تا شیش ماهگی هی بالا میاورد بعد از این که غذا کمکی شروع کردم روز به روز بهتر شد الان اصلا بالا نمیاره

گاهی به خاطر زیاد شیر خوردنه عزیزم اگه وزن گیریش خوبه فاصله شیردهی رو مناسب در نظر بگیر و بعد شیر یه ربع تا نیم ساعت تو بغل ایستاده باشه پسر من با همینا خیلی بهتر شد

دخترم منم همینجوره!!نگران باش موقعی ک شیر خورد آروغشو بگیر حتما و تا ربع ساعت نخابونش

عزیزم طبیعه بچه های رفلاکسی تا پایان شش ماهگی اما اگ وزن‌گیریش خوبه نیاز ب دکتر نداره

رفلاکس داره اگه بی قراری نمیکنه و وزن گیریش خوبه مشکلی نیست کم کم خوب میش ولی در غیر این صورت ببرش دکتر

احتمالا رفلاکس داره تا وقتی رفلاکسش خوب بشه

تا وقتی که فکر کنم غذا میخوره