۷ پاسخ

ن عزیزم ب کمرش فشار میاد روروئک زمانی مجازه ک بچه بتونه بشینه

نه گلم خیلی خیلیییی زود بعد از واکسن شش ماهگی اونم روز بیس دقه

نه عزیزم هنوز گدنش سفت نشده کمرش سفت نشده. به استخوان هاش فشار میاد هر موقع تونست بشینه اون موقع وقت روروئکه . گرچه خیلی از دکترا هم رد میکنن

نه عزیزم ب هیچ وجه به کمرش فشار میاد از هفت ماهگی ب اونور بزار

۳ ماهگی😶😶😶😶 هرموقع کمرش سفت شد تونست بشینه اونوفت باید بزاریش

تو نت بزنی پیدا میکنی کلی مطالب که روروئک منسوخ شد و جاش واکر اومده.

نه گلم خیلی زوده