۵ پاسخ

پسر منم همین جوری شد این بهش واکنش هوشیاری میگن دکتر به من گفت با قاشق یاسرنگ بهش بده ولی نمیخوره وقتی رو پام میزارم گریه میکنه با آهنگ یا تلوزیون مشغولش میکنم به زور میدم

حواسشو پرت کن بش بده. یا یکم گشنه بمونه بعدش میخوره. اگه یه سینتو نگرفت از اونیکی سینه شیر بده
باید کلنجار بری بالاخره تا بگیره
دختر منم ی مدت کوتاه اینجوری بود

وای منم همین مشکلو دارم...از ۳ماهگی تا الان همینجوره...عذابمه....دکتر میگه باید تو جای خلوتو نور کم‌شیر بدی گفت تا ۲ماه دیگه خوب میشه...کاملا درکت میکنم چون خودم واقعا کلافه شدم

اره هر سه ساعت یبار باید شیر بخوره، من پسرمو بیدار نمیکنم تو خواب شیر میدم بهش

احتمالا رفلاکس داره زودی ببرش دکتر چون دیگه شیر خودتونم کم کم نمیخوره