۹ پاسخ

روش سنتی خیلی خوبو عالیه من حلقه رو خوشم نمیومد حتما پیش دکتر خوب ببر پسر من ۴ روزه خوب شد ما که خیلی راضی بودیم

سلام جراحی خیلی خوبه دردش ی لحظه.زود خوب میشه

سلام من یک ماه پیش پسرم ختنه کردم بخیه زد براش دکتر خیلی راضی هستم سه روز بخیه ها افتادن خوب شد شکرخدا

عمل ختنه رو فقط و فقط باید یک اورولوژیست انجام بده نه پزشک اطفال یا عمومی و بهترین روش هم سنتیه

من حلقه بود، زودم خوب شد

عزیزم من حلقه انجام دادم مدام داخله وپوستش گفت تا 2سالگی عقب بکشم..اصلا راصی نیستم سنتی بهتره ولی دکتر خوب ببر

سلام.پسرمو به روش بخیه ختنه کردیم.من اصلا خاطره بد از ختنه ش دارم.
خییییییلی بد بود.الانم همش آلتش داخله.
تو گوگل سرچ کردم نوشته الت دفن شده.یکم نگران شدم.اصن از اولم دلم با این دکتری که ختنه کرد نبود
حس میکنم خوب عمل نکرد.😣
با دکتر اطفال پسرم مشورت کردیم که کدوم روش بهتره گفت روش خیلی فرقی نمیکنه مهم دکتریه که عمل میکنه

سلام من سنتی بردم خیلی راضی هستم
دوستم حلقه برده مشکل پیدا کرده باید دوباره ختنه شه

من برای پسرم روش سنتی رو انتخاب کردم. و راضی ام. اما حتما هر روشی انتخاب میکنی پیش متخصص ببر و با تجربه