۶ پاسخ

ازهفته های ۳۲ به بعد،ازهفته های ۳۷ به بعد،برو حموم زیره اب گرم نوک سینتو بده بیرون آروم آروم بچرخون هی هرچندروزیکبارتکرارکن درمیاد البته هفته های نزدیکه زایمانت انجام بده وگرنه خدایی نکرده خطرناکه

بچه جاش تنگ بشه لگداش محکم‌تر میشه چون روز به روز جوندارتر میشه.بعد اینکه معمولا از سی و شش هفته میچرخن و فرمشون ثابت میمونه ممکنه هم باز تغییر کنن اما خیلی کم.عزیزم سینه آن چه نوک داشته باشه چه نداشته باشه زخم میشه فقط روز های اولی بدوش با شیر دوش که زودتر اغوزت تموم بشه دور نریزیا با شیشه یا سرنگ بهش بده بخوره بعد تقریبا سه روز شیر میاد که هفت روز به بعد روون میشه و لباستو خیس می‌کنه دیگه زخم نمیشه اولش چون شیر غلیظه بچه هم توان نداره نیک که میزنن هی شیر بیاد زخم میشه

عزیزم شیردوش بخربذارروسینت هی بمکه سینتوتانوکش دربیادمثل من نشی بچم نگرفت شیرخشکی شد من راضی بودم بگیره سینه هام خونریزی کنن ولی بگیره نگرفت
از۳۰هفته جاش کوچیک وکوچیکترمیشه ازهفته ۳۵ مشخص میشه بچه بریج یانه

اول از۳۶-۳۷به بعد
دوم تا۳۷-۳۸-۳۹
سوم بچه مک بزنه نوکش درس میشه کرم شقاق سینه بخردوهفته مونده به زایمانت شبابزن به سینت بعدااصلازخم نمیشه من امتحان کردم عالی بود

از ۳۲ هفته به بعد که وزن میگیره جاش،تنگ میشه ولی من انوزم به شدت قبل لگداشو حس میکنم با اینکه شکمم هم کوچیکه
فک کنم تا اخر۸ ماهگی امکان چرخیدن داشته باشه
واسه منم سینم نوک نداره ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد عزیزم

والله از من که حرکتش کم نشده فقط شدتش فرق میکنه و تعدادش هم همین طور و از هفته ۳۴ به بعد اتفاق افتاد
تا ۳۵ هفته هم امکان داره سفال بشه
از الان روغن بزن سینتو و با یک سرنگ که سرشو بردی نوک سینه بکش بیرون و یک رابط سینه بخر برا بعد زایمانت