۸ پاسخ

عزیزم شیر خشک نان نده خودش پره نفخ دکتر من بمن شیرخشک اپتامیل معرفی کن ضد الرژی .یبوست نمیاره بخاطر شیرخسک نان هست خ نفخش زیاد

شما خودتون هر غذا یی نخورین ک باعث نفخ بشه .وگرنه از عطاری زیره سیاه بگیرید پودر کنید و بعداز غذا یه قاشق بخورین .سریع رو شیرتون تاثیر میزاره

دوست عزیز هم مواظب غذای خودت باش هم اینکه صد در صد شیر خشک بهش نمیسازه آپتامیل بهتره .باز امتحان کن انشالله خوب میشه، حتما هم آروغشو بگیر بعد شیر خوردن

من به پسرم دوتا،هل و داخل آب جوشیده به انداز ۲ شماره شیشه شیر ،با کی نبات خیلی کم دم میکردم خیلی آروم میشد هم خواب آرونی داشت

شما بچه رو ببر دکتر شرح حال کامل بده طبق معاینه دکتر دارو بده با دوز مشخص

اگه از عطاری فلوس و نبات سفید بگیر آبجوش بریز رو پودر فلوس و نبات تا رنگ بندازه ولی فلوسش زیاد نباشه بش بده کار هرروزمه واسه دخترم

گرایپ میکسیچر و کولیکز من میدم

سلام گلم دقیقا منم مث توام هم گرمیچرمیدم هم کولیف