۶ پاسخ

سرشو میماله ب بالشت؟بخاطر رفلاکسه بچه منم همشو سرشو پرت میکنه عقب و میماله ب بالشت خفه میشه صدا در میاره

شاید نرمی حنجرس دکتر ببر پسر منم اینجوری بود نرمی حنجره داره خودش خوب میشه بین ۶ تا ۱۸ ماه

مثل پسر من بردم دکتر پدی لاکت داد بنظرمن دایمتیکون تاثیر داره پدی لاکت میدم فرق نمیکنه

احتمال داره رفلاکس باشه پسره منم رفلاکس داشت همیشه خودشو میکشید عقب صدا در میاورد دکتر که بردم بهش پدی لاکت داد خوب شد

پسرم منم اینجوریه

وای منم پسرم ۲۸روزشه توخواب همینجوریه ولی نمیدونم رفلاکس داره یا ن شما از کجا فهمیدی؟