۴ پاسخ

باید بری پیش دکتر بهم شیاف و آمپول میده....

عزیزم من هفته ۱۳ رفتم سونو گفت جفت پایینه یکماه استراحت کردم ،نزدیکی هم ک کلا از هفته ۵ نداشتیم ،دولاراست نشدم ،کار نکردم نماز نشسته خوندم و حمامم ۱۰ دقیقه ای بااب ولرم و پله بالا پایین نکردم رفت بالا و خلفی شد
طول دهانه رحمم هم ۳۲ بود توی هفته ۱۶ ک اونم بااستراحت و نزدیکی نکردن تو هفته ۱۹ شد ۳۸
تنها راهش استراحت،نزدیکی نکردنه
مواظب خودتون باشید خیره ان شاالله

استراحت کن عزیزم تابری پیش پزشکت ببینه چه تصمیمی میگیره الان شیاف استفاده میکنی؟

برا جفتت که باید استراحت داشته باشی چون هم جفتتون پایینه هم دهانه رحمتون کوتاه سرکلاژ میشین. که سرکلاژ هم کنین خیلی خوبه