۸ پاسخ

من مای بیبی میبندم پسرمو بااینکه تندشاشه
اصلا نم پس نمیده

مارک بی بی کینگ‌ببند پشتش کش داره خیلی خوبه اصلا پس نمیده

سلام..عجیبه نباید پس بزنه..
بنظر خودتون واسش کوچیک نیس؟؟

مرسی رو نمیدونم ولی مای بی بی برای منم نم پس میده همش حس میکردم شلوارش نجسه مشکل از پوشکه عزیزم
کانفی رو امتحان کنید اصلا اینجوری نیست

سلام پسرمنم همین وزن و سن رو داره از مولفیکس شماره۳ استفاده میکنم خیلی هم راضی ام

عزیزم ازمولفیکس استفاده کن پودرجاذبش بیشتره ونازکتره مای بیبی خوب نیست منم همه رواستفاده کردم

سلام از مارک کوکومی یا ببم استفاده کن من واسه پسرم استفاده میکنم خیلی خوب بعدم اگه ختنه نکردی از اون چونوپسرمنم تاقبل ختنه مارک مولفیکس میبستمم همونجوری بود

سلام ببینین شاید براش بزرگه
الان دختر منم همینطوره پوشک سایز سه متوسط مای بی بی رو گرفتم پس میده یکم براش گشاده
سایز سه کوچیک رو بگیرین