۵ پاسخ

حتما دل پیچه داره دلش درد میکنه چیزای ک نفخ دارن نخور چون بچه هم شیر میخوره نفخ میگیرش دلش میاد درد.شربت گریپ میچر خیلی خوبه برا بچه یا رازیانه جوش بکن با نبات بهش بده یا گل محمدی با نبات از عطاری بگیر.البته اگ نفخ دل درد داره

عزیزم اروغش وباید بگیری حتما معدش خیلی کوچیکه باید اروع بزنه تا هضم بشه یا حداقل ۱۰ تا۱۵ مین بغلت نگه دار شیر بره پایین

شاید رفلاکس داره
به خودش پیچیدن هم واسه دل درده

احتمال خیلی زیاد رفلاکس داره...موقع شیر دادن بدنشو طوری بگیر که سرش یکم بالاتر باشه ،شیب داشته باشه...
شربت کولیکید بهش بده هرموقع بی قراره ۵قطره خودتم چیزای نفاخ نخور عرق نعناهم بخور...حتما هم بادگلوش رو بگیر

بهش آب قند بده که هم نفخشو بگیره هم شکمش کار کنه یا شربت گریپ میچر