۳ پاسخ

عزیزم من این ماه تازه میخوام ببرمش تو اتاقش بخوابه الان چند هفتس خواب بعد از ظهرشو رو تخت خودش میزارم بخوابه تا عادت کنه بعدشم تا چند هفته میخوام خودمونم شبا پایین تختش بخوابیم تا کم کم عادت کنه واسه از پوشک گرفتنم اصلا نباید ب بچه فشار بیاریم هر وقت امادگیشو داشت و دیگه میفهمید شروع کن ب یاد دادن ولی تا ۲ سالگی باید پوشک باشه

سلام عزیزم مم دقیقا یگ هفته هستش که جاشو جدا کردم والا کار خاصی نکردم وای کلا شبا خیلی بیدار میشه منم میدوام میرم براش شیر میارم میخوره دوباره میخوابه من پسرم اصلا حرف نمیزنه برای از پوشک گرفتن میگن بچه باید بتونه بگه پی پی یا حالا هرچی که بتونه منظورشو بیان کنه و مهم تر اینکه توانایی کنترل خودشو داشته باشه بنظرم الان خیلی زوده

سلام گلم من الان یک هفتس ک پسرموجدامیخابونم روتخت خودمون چون بزرگتره راحت باشه آخه زیادتوخواب جاعوض می‌کنه میبرم میخابونمش باکتاب قصه درم بازمیزارم راحت تاصبح میخابه حتی ازپیش خودم راحتتره میخابه آخه همسرمن بایدجلوتلویزیون بخابه جامونودادیم ب رهام دورتختم متکامیزارم واسه اطمینان .هرچی زودترجداکنی بهتره عادت می‌کنه پسرمن همسن پسرشماست فک کنم