۷ پاسخ

عزیزم شیاف کودکان بزن منم ی مدت دخترم یبوست گرف دکتر گف خاکشیر باتبات بزار بجوش تلخ میش با قطره چکون بده بهش شکمش کار کرد این دوروش خوب ولی خوب شیاف زود جواب میده تقریبا همون موق

ترنجبین بجوشون صاف کن بهش بده شکمش کار میکنه.
یاازداروخونه شیاف برابچه بگویبوست گرفته بهت‌میده براش بزار.
یاروغن زیتون خوراکی روتوسرنگ یه ۲سی سی داخل مقعدش بریز قشنگ شکمش بکارمیفته

ترنجبین دم کن ی قاشق اندازه مربا خوری بده .و یا نبات داغ

سلام مامانم میگه بهش گلاب بده

تا یک هفته مشکلی نیست اگه دسشویی نکنه

سلام.یکم نبات داغ بده بهش.شکم و مقعدشو با روغن زیتون چرب کن

والا من هم پسرم همین مشکل رو داشت دکتر گفت تحریک مقعدی کنین بچه رو یعنی یک گوش پاک کن رو با وازلین بچه چرب کنین ب طور چرخشی مقعدش رو چرب کنین پاهاش بالا به طرف شکمش خم کنید اگر کمی گوش پاک کن چرب داخل مقعدش شد هم اشکال نداره ب بچه کمک کنید مدفوع کنه من این کار رو کردم خیلیم زیاد مدفوع کرد ولی اگر این کار رو نکنم خیلی دیر ب دیر خودش این کار رو میکنه نمیدونم ایا طبیعیه یا باز باید ببرمش بهش بگم اینجوریه