۵ پاسخ

بهتره ببریدش دکتر تا بهش یه شربت مناسب بده،وقتی هم گریه میکنه به صورت دمر روی دستاتون بزارین و مثل گهواره تکونش بدین،انشالله که زود خوب میشه

عزیزم کولیک داره، ببرش دکتر، خودت باید رژیم غذایی داشته باشی، به بچه هم دارو میدن واسه دلدردش

ببرش دکتر ،بچه نفخ داره،حتما شما چیز نفخ دار میخورید بچه اذیت میشه

دل درد داره با روغن زیتون شکمشو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده .اگه شکمش کار نمیکنه هم کاراوی میکسچر بگیر بده بهش چون گرایپ میکسچر وگریپ میکسچر الکل داره این بهتره

دل درد یا کولیک داره دلشو ماساژ بده یا ببرش دکتر